Esenyurt'ta Araci Çalistiramayinca Iterek Çaldilar

Esenyurt’ta sahibi tarafindan evinin önüne park edilen otomobil, hirsizliklar tarafindan çalindi. 2 hirsiz araci çalistiramayinca iterek çalarken, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Esenyurt'ta Araci Çalistiramayinca Iterek Çaldilar
Olay, geçtigimiz hafta Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aracini evinin önüne park ederek ise giden Gökhan Kanlidere, iki gün sonra isten döndügünde aracini park ettigi yerde bulamadi. Polise basvuran Kanlidere, aracinin otoparka çekildigini düsündü. Ardindan aracinin otoparkta da olmadigini anlayan vatandas, güvenlik kamerasi kayitlarini incelediginde iki süpheli sahsin gece saatlerinde araci iterek çaldigini gördü. Yasadigi ilk sokun ardindan hirsizligi polise bildirdi.

"Bu arabayi bile direksiyon sallayarak kazaniyoruz’’

Gökhan Kanlidere, olayin geçtigimiz hafta Sali günü meydana geldigini ve evde kimse olmadigini belirterek, "Ben tir soförlügü yapiyorum, Sali günü aksam evden çiktim ve Persembe günü geri geldim. Arabamin yerinde olmadigini gördüm. Emniyete sikayetçi oldum ancak olaydan üç gün sonra gelebildim. Olayi güvenlik kamerasindan izledim ve her sey net bir sekilde görülüyordu. Kamera görüntülerinde iki kisinin oldugunu gördüm. Birisi arabanin direksiyonuna geçiyor, digeri ise arabayi itiyordu. Araci iterek götürüp çaldilar. Binamizin haricinde yakin yerlerde güvenlik kamerasi olmadigi için nereye götürdüklerini henüz bulamadi. 50 bin lira zararim var. Bu arabayi bile direksiyon sallayarak kazaniyoruz. Benim gibi nice magdurlar var belki ise gidip 15 gün gelmeyen var. Emniyet mensuplarina söyledik ve haber bekliyoruz. Baska yapacagimiz bir sey yok ’’ dedi.

Hirsizlik ani güvenlik kamerasinda

Yasanan hirsizlik ani apartmanin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde iki hirsizin sokakta aracin yanina gelerek çevreyi kontrol ettigi ardindan da bir kisinin aracin direksiyonuna oturdugu digerinin ise araci iterek götürdügü görülüyor. Polis her yerde kaçan süphelileri ariyor.
Kaynak: İHA