Uyusturucu Kullanirken Suçüstü Yakalandi, 'Görüsecegiz' Deyip Tehdit Etti

Aksaray’da arkadasiyla birlikte uyusturucu kullanirken bekçiler tarafindan suçüstü yakalanan süpheli, hastanede basin mensuplarini tehdit ederek, “1 saat sonra görüsecegiz” dedi.

Uyusturucu Kullanirken Suçüstü Yakalandi, 'Görüsecegiz' Deyip Tehdit Etti
Olay, saat 21.00 siralarinda Haci Hasanli Mahallesi PTT Caddesi üzerindeki parkta yasandi. Edinilen bilgiye göre, sorumluluk bölgelerinde devriye atan mahalle ve çarsi bekçileri parkta 2 sahsin bank üzerinde bir seylerle ugrastiklarini gördü. Bunun üzerine kendilerini gizleyerek 2 süpheliyi uzaktan takip eden bekçiler sahislarin uyusturucu kullandigini tespit etti. Bunun üzerine hemen harekete geçen bekçiler 2 süpheliyi de uyusturucu maddelerle birlikte suçüstü yakaladi. Gözaltina alinan S.Ç. (39) ve Ç.Ü. (25) saglik kontrolünden geçirilmek üzere olay yerine çagirilan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri esliginde Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine getirildi.

Elleri kelepçeli olarak hastaneye getirilen süphelilerden S.Ç. kendisini görüntülemek isteyen basin mensuplarini görünce, “Ne var? Ne oluyor? Meshur kisi mi? Ben kullanici da degilim, satici da degilim. Yarin görüsecegiz, 1 saat sonra görüsecegiz” diye konusarak tehdit etti. Maskesi olmayan S.Ç.’ye bekçiler tarafindan maskesi takildi. 2 süpheli de saglik kontrollerinin ardindan ifadeleri alinmak üzere Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Subesine götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA