Kaçak Göçmenleri Tasiyan Minibüs Kaza Yapti Açiklamasi 3 Yarali

Iran’dan kaçak yollarla Türkiye’ye gelen göçmenleri tasiyan minibüs, Igdir Kervansaray yakinlarinda virajli yolda kontrolden çikarak sarampole devrildi.

Kaçak Göçmenleri Tasiyan Minibüs Kaza Yapti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, gece saatlerinde Igdir Kervansaray köyü yakinlarinda meydana geldi. Agri-Dogubayazit yolunda kontrollere takilmak istemeyen insan kaçakçilari bu sefer dag yolunu kullandi. Agri’nin Dogubayazit ilçesine bagli Sulucem köyünde insan kaçakçisi, kaçak göçmenleri teslim aldi. Sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 04 AKK 509 plakali minibüs, Kervansaray köyü yakinlarinda kar nedeniyle kayganlasan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi araç sarampole devrildi. Olayi gören vatandaslarin ihbari ile olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada 3 göçmen yaralanirken araçta bulunan ve kazayi hafif siyriklarla atlatan 25 dolayindaki kaçak göçmen ile araç sürücüsü ise olay yerinden yaya olarak kaçti.

Kazada yaralananlar, ilk tedavilerini ardindan ambulanslarla hastaneye götürülürken, kazadan sonra kaçan sürücü ve kaçak göçmenlerin yakalanmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA