Büyükçekmece'de Alkollü Sürücü Restorana Daldi, Ortalik Savas Alanina Karisti

Büyükçekmece’de alkollü oldugu ögrenilen kadin sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yan tarafta bulunan çorbaci restoran ve börekçi salonuna daldi. Bu sirada disarida bulunan iki mahalle bekçisi de hafif yaralandi. Savas alanina dönen restoran ve börekçi salonun da büyük oranda madde hasar olustu.

Büyükçekmece'de Alkollü Sürücü Restorana Daldi, Ortalik Savas Alanina Karisti
Olay saat 22.45’te Büyükçekmece Fatih Mahallesi E-5 Karayolu yaninda bulunan restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre idaresindeki 34 HR 3210 plakali otomobil 2,03 promil alkollü oldugu ögrenilen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak yan tarafta bulunan börekçi salonu ve restorana daldi. Bu esnada disarida yemek yiyen iki mahalle bekçisi de yaralandi. Kazanin oldugunu görenler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralinin iki mahalle bekçisini ambulans ile hastaneye götürdü. Iki mahalle bekçisinin hafif sekilde yaralandigi ögrenildi.

Börekçi salonu ve restoranda ise büyük hasar meydana geldi. Ön salonda bulunan masalarin ile sandalyelerin kirildigi görülürken iki mekaninda camlarinin kirildigi görüldü.

Iki mekanda büyük oranda maddi hasarin olustu.

Yasanan kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA