Denizli'ye 'Stillfly' Adli Projeleriyle Birincilik Getirdiler

Tekno-Girisimci Gençlik Zirvesine Denizli’den katilan ögrenciler “StillFly” adli projeleriyle Türkiye biriciligine layik görüldü.

Denizli'ye 'Stillfly' Adli Projeleriyle Birincilik Getirdiler


Milli Egitim Müdürlügü, Milli Egitim Bakanligi Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü, Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Balikesir Üniversitesi ortakliginda yürütülen ve Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi tarafindan desteklenen Tekno-Girisimci Gençlik Zirvesi (StartITup’21) 23-26 Kasim 2021 tarihleri arasinda Balikesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde yapildi. Lise ve üniversite ögrencileri, mezunlar ve genç girisimcilerin katilim sagladigi fuarda Denizli Anadolu Imam Hatip Lisesi 10. sinif ögrencilerinden Mukaddes Pabuccu, ekip arkadasi ve ortagi Albayrak Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Mediyne Ceylin Gözüm, “StillFly” adli projeleriyle Türkiye birinciligine layik görüldü.



“Fuarda çok sayida proje yaristi”

“StillFly” adlii projeleri ile Türkiye 1.si olarak 1 Yillik Kuluçka Ofisi Ödülü kazanan Mukaddes Pabuccu ve Mediyne Ceylin Gözüm isimli ögrencileri tebrik eden Denizli Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdür yardimcisi Ismail Yildiz, “Türkiye’den Konya, Manisa, Istanbul, Van, Eskisehir, Kütahya, Aydin ve Denizli illerinden katilimin gerçeklestigi fuarda çok sayida proje yaristi. Iddiali projeler arasindan siyrilip ’stillFly’ ile ilimize ve okulumuza birincilik kazandiran ögrencilerimizi kutluyoruz. Ögrencilerimizin projelerini gelistirmeleri için her türlü destegi veren tüm ögretmenlerimize, il Milli Egitim Müdürümüze de sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz“ diye konustu.

Kaynak: İHA