'Damsiz Girilmez' Kavgasinda 2 Kisi Tutuklandi

Afyonkarahisar’da daha önce hasta bir çocuga yardim skandaliyla gündeme gelen alkollü eglence merkezinde çikan ve 2 kisinin yaralandigi silahli kavgayla ilgili 2 kisi tutuklandi.

'Damsiz Girilmez' Kavgasinda 2 Kisi Tutuklandi
Olay, kent merkezinde Afyonkarahisar-Izmir karayolunun 4. kilometresi üzerindeki bir alkollü eglence merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.B. isimli sahsa ait alkollü mekana gelen Süleyman E. (32) ve Salih K. (23), eglenmek için içeri girmek istedi. Iddiaya göre mekanda güvenlik görevlisi olan E.B.K. (23), M.D. (26) ve A.C.K. (24) ile içeri girmek isteyen Süleyman E. ve Salih K. arasinda "Damsiz girilmez" sözleri yüzünden tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine is yerinden pompali tüfegi alan güvenlik görevlileri, geldikleri 03 AAD 557 plakali otomobile binmek üzereyken Süleyman E. ve Salih K.’nin üzerine kursun yagdirdi. Olayda Süleyman E. ve Salik K. yaralandi.

Is yeri sahibi ifadesi sonrasi serbest birakildi, 2 kisi tutuklandi

Yasanan silahli kavga sonrasi bir adet suç kaydi bulunan E.B.K., 3 adet suç kaydi bulunan M.D. (26) ve 4 adet suç kaydi bulunan A.C.K. ile is yeri sahibi H.B., polis tarafindan gözaltina alindi. H.B. ifadesinin ardindan serbest birakilirken, diger 3 süpheli adliyeye sevk edildi. Mahkeme sevk edilen sahislardan M.D. ile A.C.K., tutuklanirken, E.B.K. ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi.

Öte yandan, söz konusu is yeri geçtigimiz günlerde kentte hasta olan küçük bir çocuga yardim adi altinda yaptigi alkollü eglence skandali ile gündeme gelmisti.
Kaynak: İHA