Ayagina Savci Isteyip Döner Biçagiyla Kendini Restorana Kilitledi, Korku Dolu Anlar Yasatti

Antalya’da esinden ayrildiktan sonra psikolojik sorunlar yasayan bir kisi kendisini döner biçagiyla bir restorana kilitledi. “Siz beni savci ile görüstürmezseniz, ayni filmi tekrarlayacagim” diyen sahis 1.5 saat sonra ikna edilerek gözaltina alindi.

Ayagina Savci Isteyip Döner Biçagiyla Kendini Restorana Kilitledi, Korku Dolu Anlar Yasatti
Olay, Muratpasa Ilçesi Gebizli Mahallesi 1115 sokak üzerinde bulunan bir restoranda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, esinden ayrildiktan sonra psikolojik sorunlar yasayan Ümit K. sokak üzerinde önce arkadaslariyla tartisti. Tartismanin ardindan cinnet geçiren adam yaninda bulunan döner biçagi ile birlikte bir restorana girdi. Sahsin içeri girmesi ile restoranin sahibi Sevket ve Hatice Panoglu çifti büyük korku yasadi. Sahis her iki kisiyi de disari çikartti ardindan kapiyi içeriden kilitledi.

Sahis yaklasik 1.5 saat sonra ikna edildi

Ihbarin ardindan olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri sahsi ikna etmek için yaklasik 1 saat çaba sarf etti. Bir olumsuzluk yasanmamasi için önlem amaci ile olay yerine Özel Hareket Polisleri de geldi. Polisler sokagi yaya ve araç trafigine kapatti. Bir süre daha dil dökülen sahis olay yerine savcinin gelmesini ve yasadigi sorunlarini çözmesini istedi. Polis ekipleri ise sahsin problemlerini çözeceklerine dair sözler vererek ikna etmeye çalisti. Sahis yaklasik 1.5 saat sonra ikna edildi.

“3 bin TL verdim ki silahi veriyorlar”

Elinde bulunan döner biçagina el konulan sahis gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Sahis olay yerinden giderken polis ekiplerine, “Siz beni savci ile görüstürmezseniz, ayni filmi tekrarlayacagim. Bu sefer silah ile yapacagim. 3 bin TL verdim mi silahi veriyorlar. Ya beni dört duvar arasina atacaksiniz ya da bu sorunu çözeceksiniz” demesi dikkatlerden kaçmadi.

“Bir sürü yerden yemek istendi servis yapamadik”

Yasanilanlari anlatan dükkan sahibi Sevket Panoglu, “Sahsin elinde sallama vardi. Burada olay çikarmamasini istedim. Ben ocak basinda oturuyordum. Bana bir sey demedi. Benimle bir soru yok. Dükkana zarar verdi. Bir sürü yerden yemek istendi servis yapamadik. Bize de yazik oldu” dedi.



“Bize yazik oldu”

Olay nedeni ile yaklasik 2 bin TL tutarinda kebap satamadiklarini belirten Hatice Panoglu ise, “Bize de yazik oldu. Bir anda içeri girdi. Elinde sallama vardi. Esim de içerideydi. Esime kalkma dedi.

Içeride oturdu mecbur. Telefon çalisiyor servislere cevap veremedik” sözlerine yer verdi.
Kaynak: İHA