Uyusturucu Saticisi, Okul Önünde Yakalandi

Izmir’de uyusturucu ticareti yaptigi belirlenen satici, Karsiyaka ilçesinde bir okulun önünde kiskivrak yakalandi.

Uyusturucu Saticisi, Okul Önünde Yakalandi
Çigli Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, uyusturucu madde ticareti yaptigini belirledigi A.Ö.’yü (40) yakalamak için çalisma baslatti. Harekete geçen ekipler, süphelinin ilçeye bagli Atatürk Mahallesinde oturdugu evi önünde 2 Kasim tarihinde beklemeye basladi.

Evin önüne gelen bir ticari taksinin bir süre bekledikten sonra bir el çantasi alarak adresten ayrilmasi üzerine E.Ö. (43) kontrolündeki araç, Ahmet Yesevi Bulvari üzerinde durduruldu. Yapilan aramada, adresten alinan el çantasi içerisinde bir miktar metamfetamin ve esrar maddesi ele geçirildi.

Okul önünde yakalandi

Polis ekipleri tarafindan yakalanan E.Ö., uyusturucu maddelerin A.Ö.’ye ait oldugunu söyledi.

A.Ö.’nün taksi soförü E.Ö.’ye, uyusturucu maddeleri Karsiyaka ilçesi Örnekköy Mahallesinde bir okulun yaninda bulunan çekiciye vermesini söylemesi üzerine, polis ekipleri adrese intikal etti. Okulun yaninda bulunan çekicinin içerisinde Ç.Ü. (23), okulun önünde ise polis ekipleri tarafindan aranan A.Ö., ekiplerce yakalandi.

Adresinden uyusturucu maddeler çikti

Öte yandan A.Ö.’nün Çigli ilçesindeki adresinde yapilan aramalarda, metamfetamin maddesi, esrar ve ecstasy haplar ele geçirildi. Adreste bulunan M.P. (24) isimli bir kadinin ise ’Uyusturucu madde ticareti yapmaktan’ 8 yil 5 ay kesinlesmis hapis cezasi ile arandigi ortaya çikti.

A.Ö., E.Ö., Ç.Ü. ve M.P. adli 4 süpheli, polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Süphelilerin islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA