Sanliurfa'da Sicak Asfalt Ve Kilitli Beton Parke Çalismasi

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde sicak asfalt ve kilitli beton parke tasi döseme çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor.

Sanliurfa'da Sicak Asfalt Ve Kilitli Beton Parke Çalismasi
13 ilçede 246 araç ve 400 personelle sicak asfalt, sathi asfalt, beton yol ve kilitli parke tasi döseme çalismalariyla kent genelinde çalismalarini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, deforme olan yollarda da çalisma yapiyor. Her ilçeye esit bir sekilde hizmet götüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Akçamescit Mahallesinde sicak asfalt çalismasi baslatti. Ekipler, bir yandan ana arter ve ara sokaklarda sicak asfalt çalismasi yaparken bir yandan da kilitli parke tasi döseme çalismasi yapiyor. Halka hizmet yolunda dur durak bilmeyen ekipler, ayrica kentin Evren Sanayi Sitesindeki Matbaacilar sitesi yolunu da kilitli beton parke tasi ile dösüyor.

Matbaacilar sitesi esnaflari, bölgede baslatilan kilitli beton parke tasi döseme çalismasindan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ve Belediye personellerine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA