Sakli Cennet Yesilgöl, Gelin Ve Damatlarin Dogal Stüdyosu Oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde dogal güzelligi ile büyüleyen ve ’gizli cennet’ olarak adlandirilan Yesilgöl, gelin ve damatlarin stüdyosu haline geldi.

Sakli Cennet Yesilgöl, Gelin Ve Damatlarin Dogal Stüdyosu Oldu


Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan, sahip oldugu doga manzarasi ve güzelligi ile ’sakli cennet’ olarak tabir edilen Yesilgöl, gelin ve damatlarin yani sira, fotografçilarin gözde mekani haline geldi. Dogal güzelligi ile büyüleyen gölün çevresinde gelin ve damatlar objektif karsisina geçerek en güzel günlerini ölümsüzlestiriyor. Fotograf sanatçilari ve doga tutkunlarinin da gözdesi olan Yesilgöl, her mevsim ayri bir görsel sölen sunuyor.

"Gelin ve damatlar buralara bayiliyorlar”

Gelin ve damatlarin bölgeye yogun ilgi gösterdigini söyleyen fotograf sanatçisi Burak Can Sönmez, “Burayi bize kazandiran belediye baskanimiza tesekkür ediyorum. Çorum’da daha önce fotograf çekimi için fazla mekan bulamiyorduk. Burasi yapildiktan sonra çok güzel gelin-damat fotograflari çekmeye basladik. Daha önce fotograf çekimi yaptigimiz Gölünyazi vardi. 2-3 mekanimiz vardi. Gelin ve damatlar buralara bayiliyorlar” dedi.



"Yesilgöl turizmin gözbebegi olacak”

Bölgenin yapilan çalismalarla turizme kazandirildigini söyleyen Laçin Belediye Baskani Idris Görükmez ise, “Çorum’dan buraya günlük en az 15-20 gelin damat fotograf çektirmek için geliyor. Burada fotograf çektiriyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Gelenler sadece gelin damatla sinirla degil. Çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerimiz oluyor. Yesilgöl turizmin göz bebegi olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA