Kendini Ve Annesini Evde Diri Diri Yakmaya Çalisti

Mugla’nin Bodrum ilçesinde evini atese veren sahis annesini ve kendini diri diri yakmaktan son anda yapilan müdahale ile kurtarildi. O anlar ise bir vatandasin cep telefonu kameralarina yansidi.

Kendini Ve Annesini Evde Diri Diri Yakmaya Çalisti
Ortakent mahallesi Müskebi caddesinde, anne ve babasiyla yasayan 30 yasindaki Sadettin Keles babasini bir bahane ile disari gönderdikten sonra mutfak tüpünü açarak intihar etmek istedi. Tüpü açtiktan sonra annesini mutfaga zorla götüren Keles odanin gazla dolmasini bekledi. Oglunu engellemeye çalisan annesi Hanife Keles bir türlü oglunu durduramadi. Çakmagi yakmasiyla birlikte bir anda mutfakta ufak çapli bir patlama meydana geldi. Patlamanin etkisiyle mutfak perdeleri ve bazi malzemeler yanmaya basladi.

Patlamayi duyan ve içerden gelen çiglik sesleri üzerine komsulari güvenlik güçlerine ve itfaiyeye ekiplerine haber verdi. Olay yerinen gelen güvenlik güçleri kapiyi zorlayarak içeri girmek istedi. Bir andan alev topuna dönen mutfagin camini kirarak yangin tüpleriyle alevlere müdahale eden güvenlik güçleri anne Keles’i ve oglunu disari çikarmayi basardi. Anne Keles olaydan yara almadan kurtulurken evi yakmaya çalisan oglu Keles’te hafif yaniklar olustu. 112 acil ekibinin ilk müdahalesinin ardindan Bodrum Devlet Hastanesine kaldirilan, psikolojik sorunlari olan Sadettin Keles’in durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Evin yanma ani annenin çiglik sesleri ve güvenlik güçlerinin müdahalesi ise cep telefonu kameralarina yansidi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA