'Adim Adim Frigya E-Twinning Projesi' Büyük Ilgi Gördü

Afyonkarahisar’in Ihsaniye ilçesindeki Karacaahmet Ilkokulu tarafindan, e-Twinning kapsaminda ’Adim Adim Frigya’ isimli bir proje baslatildi.

'Adim Adim Frigya E-Twinning Projesi' Büyük Ilgi Gördü
Ilçede eylül ayinda baslatilan projeye, ilçede yer alan 9 farkli okul da katilim sagladi. Projede yer alan ögretmenler, projedeki etkinlikleri disiplinler arasi bir yaklasimla hazirladiklarini belirtti.

Projede yazma, okuma, konusma, dinleme, tasarim, müzik, resim, tarih, bilisim ve teknoloji becerilerinin gelisimine önem verildigi belirtildi.

Plan dahilinde 3 ay sürecek olan projede, 40 ögrenci ve 10 ögretmenin görev yaptigi da belirtildi. Ihsaniye Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Halil Kuru, projenin ilçede yer alan Frigya bölgesinin tanitimina katki sagladigini, bu proje ile ögrencilerin tarih bilincinin gelistigini ve akademik olarak disiplinler arasi önemli kazanimlar elde ettiklerini vurguladi. Kuru, yapilan çalismalarla harika ürünlerin ortaya çiktigini da belirten Kuru, projede yer alan ögretmen ve ögrencileri tebrik ettigini dile getirdi. Büyük ilgi gören projenin, 2021 yili Aralik ayi sonunda bitmesi planliyor.
Kaynak: İHA