Sahinbey'de Sinava Hazirlanan Ögrencilere Egitim Seti

Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde liselere ve üniversiteye giris sinavina hazirlanan 8. ve 2. sinif ögrencilerine egitim, deneme sinav setlerinin yer aldigi milyonlarca kitap ücretsiz olarak dagitililiyor.

Sahinbey'de Sinava Hazirlanan Ögrencilere Egitim Seti
Sahinbey Belediyesi liselere ve üniversiteye giris sinavlarina hazirlanan 8. ve 12.sinif ögrencilerine hazirlik deneme sinav seti dagitimi yapiyor. Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu mezun oldugu Atatürk Lisesi 12.sinif ögrencilerini ziyaret ederek ögrenciler ile sohbet ederek ögrencilere TYT-AYT ve LGS egitim seti hediye etti. Sahinbey Belediyesi daha önceki yillarda oldugu gibi ögrencilere 2021-2022 yili egitim ögretim döneminde de kitap, soru bankasi ve deneme sinavi hediye ediyor.

"Dokuz ilçe arasinda birinciyiz"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ögrencilere desteklerinin devam edecegini belirterek, "Liseye ve Üniversiteye giris sinavina hazirlanan tüm ögrencilerimize soru bankalari ve deneme kitapçiklari dagitimi gerçeklestiriyoruz. Amacimiz çocuklarimizin egitimdeki basari oranini daha da yukariya tasimak. Su anda tüm 12’nci ve 8’nci sinif ögrencilerine kitap dagitimina basladik. Ilkokul ögrencilerimize ayri ayri kategorilerde 746 bin adet kitap dagitacagiz. Ortaokul ve lise ögrencilerimize deneme sinavlari yapip 8’nci sinif ögrencilerimize soru bankalari dagitacagiz. Lise ögrencilerimiz içinde 10 setten olusan kitaplarla onlari TYT VE AYT’ye hazirlanmalarina destek olacagiz. Sahinbey, Gaziantep’in dokuz ilçesi arasinda su anda birinci sirada. Insallah bu basariyi her yil devam ettirmek istiyoruz. Bu çalismalarimizda bizlere destek olan okul müdürlerimize ve ögretmenlerimize tesekkür ediyor çocuklarimiza basarili bir egitim yili diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA