Ayrilan Eslerin Aileleri Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 3 Yarali

Adana’da dini nikahli çiftin ayrilmasinin ardindan iki tarafin aileleri arasinda silahli kavga çikti. Karsilikli silahlarin ateslendigi kavgada 3 kisi yaralandi.

Ayrilan Eslerin Aileleri Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 3 Yarali
Olay, Seyhan ilçesine bagli Barbaros Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, ismi ögrenilemeyen dini nikahli çift bir süre önce ayrildi. Aksam saatlerinde kiz tarafi erkek tarafinin evine çeyizini almaya geldi. Bu sirada iki aile arasinda tartisma yasandi. Tartisma kisa sürede alevlenerek silahli kavgaya dönüstü.

Ihbar üzerine olay yerine, TEM, özel harekat ve asayis polisleri sevk edildi. Bölgeye gelen özel harekat polisleri çevrede uzun namlulu silahlariyla güvenlik önlemi aldi. Olay yerinde bulunan tabancaya ve pompali tüfege ait kovanlar detayli incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Aileler birbirlerine pompali tüfek ve tabancayla ates açmaya basladi.

Açilan ates sonucunda 3 kisi yaralandi. Yaralilar kentteki çesitli hastanelere kaldirildi. Kiz tarafinin çeyizi yükledigi otomobilde de çok sayida kursun isabeti oldugu tespit edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çok sayida kisiyi gözaltina aldi.
Kaynak: İHA