E- 5'Te Direksiyon Hâkimiyetini Kaybeden Sürücü Önündeki Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Yarali

E-5 Karayolu Çobançesme mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, önündeki otomobile arkadan çarpti. Kazada bir otomobil ters döndü diger otomobil de hurda yiginina döndü. 1 kisinin yaralandigi kazada yol bir süre trafige kapatildi.

E- 5'Te Direksiyon Hâkimiyetini Kaybeden Sürücü Önündeki Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Yarali
Kaza saat 00.30’da Bahçelievler Çobançesme Mevkii E -5 Karayolu Avcilar istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre Avcilar yönüne dogru seyreden Durmus Dölekar idaresindeki 16 FA 329 idaresindeki otomobil önünde seyir halinde olan Muhammet El Sali idaresindeki 48 AAH 180 plakali otomobile arkadan çarpti.

Araçlar zarar gördü

Kaza nedeniyle otomobillerden biri ters dönerken diger otomobil ise bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanin etkisiyle diger otomobilde bulunan Ahmet El Sali yaralandi. Kazanin oldugunu gören sürücüler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi.

“Arkamdan vurdu”

Kazaya karisan sürücülerden biri olan Muhammet El Sali, “Arkamdan vurdu. Bir an da araba sarsildi, döndü. Çarpti, sola saga çarpti. Takla atti, durdu ve öyle kaldi. Ben fark etmedim. Bir anda arkamdan vurdu, döndü araba. Orta seritten geçerken o bana vurdu” seklinde konustu.

E -5 bir süre trafige kapandi

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yapan araçlari yoldan kaldirmak için bir süre trafigi kapatti. Kaza yerine gelen çekiciler ile kaza yapan araçlar yoldan kaldirilirken kapatilan yol ise trafige açildi. Ekipler, kazanin çikis nedenini arastirmak için inceleme baslatti.
Kaynak: İHA