Atasehir'de 5 Katli Özel Yurtta Yangin Çikti, Ögrenciler Sokaga Döküldü

Atasehir’de 300 ögrencinin kaldigi 5 katli özel yurtta yangin panigi yasandi. Ögrenciler korkuyla sokaga döküldü.

Atasehir'de 5 Katli Özel Yurtta Yangin Çikti, Ögrenciler Sokaga Döküldü
Atasehir’de 5 katli özel bir ögrenci yurdunda çikan yangin panige sebep oldu. Yangin kisa sürede söndürülürken ögrenciler korkuyla sokaga döküldü.

Yangin, 02.30 siralarinda Atasehir Inönü Mahallesi Nene Hatun Sokak üzerinde bulunan 5 katli özel bir ögrenci yurdunda meydana geldi. Iddiaya göre, yurdun 5’inci katindaki bir odada yangin çikti. Ögrencilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan itfaiye ekipleri yangini kisa sürede söndürdü. Yangin nedeniyle panikleyen yurtta kalan ögrenciler kendini sokaga atti. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadigi yanginda yurtta hasar meydana geldi. Polis ekipleri yanginla ilgili çalisma baslatti.

Yurtta kalan ögrencilerden Mehmet Nuri Aydin, ”Ders çalisiyordum. Odaya çiktim bir koku geldi. Ilk basta pek önemsemedim. Sonra bir gürültü koptu. Yangin merdivenlerinden yanmaya baslamis zaten. Yangin var diye bagirdilar. Uyuyan arkadaslarimiz vardi. Onlari uyandirdik. Bazi arkadaslarimiz bayginlik falan geçirdi. Yüzüne su falan attik. Çok korktuk. Verilmis sadakamiz varmis büyümeden önlediler“ diye konustu.

Kaynak: İHA