Sirnak'ta Sehit Olan Askerin Istanbul'daki Evine Türk Bayragi Asildi

Sirnak’ta askeri aracin kaza yapmasi sonucu kaldirildigi hastanede sehit olan Astsubay Üstçavus Cihat Geçit’in Istanbul Büyükçekmece’deki evine Türk bayragi asildi.

Sirnak'ta Sehit Olan Askerin Istanbul'daki Evine Türk Bayragi Asildi


Sirnak Uludere’de askeri aracin kaza yapmasi sonucu agir yaralanan ve kaldirildigi hastanede sehit düsen Astsubay Üstçavus Cihan Geçit’in Istanbul Büyükçekmece Muratçesme Mahallesi Istiklal Caddesi’nde bulunan evine Türk Bayragi asildi.

Sehidin evine daha sonra yakinlari, komsulari, askeri yetkililer ile Istanbul Büyüksehir Belediyesinden yetkililer geldi. Yetkililerden alinan bilgiye göre Sehit Cihan Geçit’in naasi Sirnak’tan kaldirilan askeri uçak ile Atatürk Havalimanina getirilecek. Sehidin nasinin buradan Küçükçekmece’de bulunan gasil haneye götürülecegi ardindan da Bakirköy Ataköy’de kilinacak olan cenaze namazinin ardindan topraga verilecegi ögrenildi.

Sehidin evinin önünde Büyükçekmece Belediyesi tarafindan taziye çadiri kuruldu. Polis ekipleri ise evin önünde önlem aldi. Sehit Cihat Geçit’in evli ve 5 yasinda 1 kiz çocugunun oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA