Ankara'daki Patlamayla Ilgili Apartman Sakini Konustu Açiklamasi 'Deprem Oluyor Zannettik'

Ankara’nin Keçiören ilçesinde 4 kisinin yaralandigi 2 kisinin yasamini yitirdigi patlamanin görgü sahidi ve apartman sakini Yasin Murat, “Evin içindeydim, Ailemle beraber oturuyorduk. Biran deprem oluyor zannettik. Deprem gibi bina sallandi” dedi.



Ankara’nin Keçiören ilçesinde 4 kisinin yaralandigi 2 kisinin yasamini yitirdigi patlamayla ilgili apartman sakinlerinden ve Yasin Murat IHA muhabirine açiklamalarda bulundu. Patlama yasandiktan sonra evin içinde olduklarini belirten Murat, “Evin içindeydim. Biran deprem oluyor zannettik. 5 dakika önce eve girmistim. Ailemle beraber oturuyorduk. Deprem gibi bina sallandi. Sallandiktan sonra yikinti sesleri geldi. Cama çiktim polis ekipleri disaridaydi. Sordum ne oldu diye. Polisler bana patlama oldugunu söylediler. Bize binayi baslatin dediler. Bina kapisini açmaya çalisiyordum. Ama kapi açilmadi. Camlar kirildi hep” diye konustu.



Patlama esnasinda evin içinde olduklarini ifade eden Murat, “Ben patlama olan evdeydim. Bosaltin dediler. Ben kapiyi açamadim. Kapi kitlenmis patlama olunca. Balkondan polislerin sesi geldi. Yardim istedim kapi açilmiyor diye. Itfaiye ekibini gönderdiler. Kapiyi kirdilar biz de öyle çiktik. Biz evde 7 kisiydik. Hepimiz sag kurtulduk. Binada baska insanlarda vardi. Üst katimizda Iraklilar vardi. Polisler bosaltin dediler ama biz çikmadik evden Kapi üzerimize kitlendi. Ailem baska yerde kaliyor suan ben buradayim. Komsularla aram iyiydi Ögleyin kardeslerimle beraber oynuyorlardi. Bir tane kiz çocugu vefat etmis çocuklardan .Anneleri hamileydi. Bir de ogullari vardi. Durumlari agirmis ama yasiyorlarmis galiba” dedi.

Kaynak: İHA