Ankara'da Bir Apartmanda Meydana Gelen Patlamada, 3'Ü Agir 4 Kisi Yaralanirken 2 Kisi Hayatini Kaybetti

Ankara’nin Keçiören Ilçesinde bir apartmanda meydana gelen patlamada 3’ü agir 4 kisi yaralanirken, 1’i çocuk 2 kisi yasamini yitirdi. Olayla ilgili genis çapli incelemeler devam ederken, itfaiye ekipleri ve AFAD arama çalismalarina devam ediyor.

Ankara'da Bir Apartmanda Meydana Gelen Patlamada, 3'Ü Agir 4 Kisi Yaralanirken 2 Kisi Hayatini Kaybetti


Keçiören ilçesi Kizlarpinari Caddesi’nde saat 22.26 siralarinda 3 katli bir binada patlama meydana geldi. Patlama seslerinin duyan komsular polis, itfaiye, ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri patlama sonrasinda apartmanda göçük oldugunu tespit ederken, çok sayida AFAD, ANDA, UMKE ve Ankara Büyüksehir Belediyesi ekipleri sevk edildi. Itfaiye ve AFAD ekipleri Muhammed Kahtan (35), Melek Kahtan (2), Useme Kahtan(5) Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokus (15), Zine Abdülkerim El Vahap (25) göçük altindan çikardi. Olay yerinde bulunan saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahalenin ardindan yaralilari çevredeki hastanelere sevk etti. Hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen Muhammed Kahtan ve kizi Melek Kahtan ise yasamini yitirdi. Vücutlarinda kismen yaniklar da olan yaralilardan 3’ünün hayati tehlikesinin bulundugu belirtildi.

Itfaiye ve AFAD ekipleri enkaz altinda kalan baska apartman sakinine ulasmak için sik sik vatandaslara sessiz kalinmasi yönünde uyarilarda bulundu. Ekiplerin yaptiklari çalismalara ise arama kurtarma köpekleri de katildi.

Ekipler ise tedbir amaçli arama kurtarma çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA