Büyükçekmece'de Akli Dengesi Bozuk Kadin Camiye Zarar Verdi

Büyükçekmece’de akli dengesi bozuk bir kadin, öglen namazi öncesi camiye gelerek elektrik kablolarini kopardi, halilara, klimaya ve ses sistemine zarar verdi. Kadin çevredekiler tarafindan fark edilerek polise teslime edildi. Yakalanan kadin, “Temizlik yapiyorum” dedi.

Büyükçekmece'de Akli Dengesi Bozuk Kadin Camiye Zarar Verdi
Olay, Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Merkez Camii’nde yasandi. Iddiaya göre akli dengesi bozuk bir kadin öglen namazi öncesinde camiye geldi. Çevrede kimsenin olmadigini gören kadin caminin içerisine zarar vermeye basladi.

Elektrik kablolarini koparan kadin, halilara, ses sistemine ve klimaya zarar verdikten sonra, camiye gelen vatandaslar tarafindan fark edildi. Vatandaslar kadini yakaladiktan sonra polisi çagirarak kadini teslim etti. Kendisine neden böyle bir sey yaptigi sorulan kadin ise “Temizlik yapiyorum” dedi.

Yasanan olaydan sonra camiyi ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Baskani Hasan Akgün ve ekibi ise caminin eski haline getirilmesi için çalismalara basladi.



“Ayni kadin arka tarafta birkaç gün önce konteynerleri yakmis”

Yasana olayi anlatan cami imami Ahmet Ensari, “Akli dengesi bozuk olan bir kadin. Temizlik yapiyorum diyerek buralari alt üst etmis, tesisatlari kopartip dolaplari devirmis. Bizde emniyeti çagirip teslim ettik. Belediye baskani geldi ekibiyle camiyi toplamaya basladi.

Birkaç gün önce ayni kadin arka tarafta konteynerleri yakmis” dedi.

Yasananlari anlatan Mimar Sinan Mahallesi Muhtari Cami Dernegi Baskani Cafer Demirkaya, “Akli dengesi bozuk bir kadin kimsenin olmadigi bir saatte buraya girmis. Camiyi dagitmis. Yakaladik kadini polise teslim ettik” diye konustu.

Kaynak: İHA