Milas Zeytin Hasat Senligi Yarin Basliyor

Pandemi nedeniyle geçtigimiz yil yapilamayan Milas Zeytin Hasat Senligi, Cumartesi ve Pazar günü “Tadinda Milas Var” temasiyla 7. kez gerçeklesecek.

Milas Zeytin Hasat Senligi Yarin Basliyor


Milas’taki kurumlarin isbirligi ile bu yil 7’ncisi düzenlenecek olan Zeytin Hasat Senligi, vatandaslarin iki gün boyunca farkli etkinliklerle bulusmasini saglayacak. Geçtigimiz yil pandemi nedeniyle yapilamayan senlik en son 2019 yilinda “Tane tane lezzet, damla damla saglik” sloganiyla yapilmisti. “Tadinda Milas Var” sloganiyla bir yil aranin ardindan Cumartesi günü saat 10.00’da kortej yürüyüsüyle açilisi yapilacak olan Zeytin Hasat Senligi, halk oyunlari gösterileri, protokol konusmalari ve stantlarin gezilmesi ile devam edecek.

Kurudere Mahallesi’nde yapilacak zeytin hasadi ve sikimi sonrasinda senligin ilk gün programi, Atapark’ta Prof. Dr. Osman Müftüoglu’nun katilimiyla gerçeklesecek söylesi ve müzik dinletisinin ardindan Gece Yolculari konseriyle sona erecek.

Milas’a yakisacak dolu dolu bir program ile gerçeklesecek olan Zeytin Hasat Senligi’nin 14 Kasim Pazar günkü bölümünde ise fotograf sergisi, ödül töreni, söylesiler, yemek yarismasi, müzik dinletisi gibi birbirinden keyifli etkinlikler yer alacak.

Senlik programi Atapark’ta saat 20.00’de düzenlenecek Melek Mosso konseri ile sona erecek.
Kaynak: İHA