Arnavutköy'de Dehset Açiklamasi Ögrenciler Bacaklari Kesilmis Kedi Buldu

Arnavutköy’de okuldan çikan bir grup ögrenci, yolda bacaklari kesilmis kediyi görünce soke oldu. Bacaklarini kesilen kediyi bulan ögrenciler, "Bunu nasil yaparlar" diyerek tepkisi dile getirdi.

Arnavutköy'de Dehset Açiklamasi Ögrenciler Bacaklari Kesilmis Kedi Buldu
Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir parkin yakinlarindaki çimenlik alanda bacaklari kesilmis sekilde duran kedi o yolu kullanan ögrencileri hüzne bogdu. Aksam saatlerinde okullarindan evlerine dönerken daha yakin olmasi açisindan patika yolu kullanan ögrenciler, çayirlik alanda bacaklari kesilmis bir kedi buldu. Kedinin öldügünü de anlayan ögrenciler, zavalli hayvana iskence yapanlara tepki gösterdi.

Kediyi o sekilde gören ögrencilerden Yusuf Dogan, “Biz okuldan dönüyorduk arkadaslarim ile bu patika yolu kullanalim dedik burada kediyi fark ettik. Burada içki siseleri de var üzerinde de el izleri var bunu nasil yapabilirler inanmiyorum gerçekten hayvana zulüm etmek en kötü sey onlarda bizim gibi canli yetkililerimizden yardim bekliyoruz insanlari bu sekilde davranmasi çok kötü bir sey bu bizi gerçekten üzdü” dedi.

Kaynak: İHA