Muratpasa Belediyesi'nden 531 Personeline Dev Promosyon
Muratpasa Belediyesi’nin, kurumda çalisan 531 personeli kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandi. 9 bankanin teklif verdigi ihale, 8 bin 550 lirali promosyon ödemesiyle bir bankanin oldu.

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, sagladiklari bütçe disiplini sayesinde banka promosyon ihalesinde bu rakamlara ulasildigini söyledi.
Muratpasa Belediyesi’nin gerek ödeme dengeleri ve süreleriyle gerekse bütçe verimliligiyle kamu kurumu ve kuruluslari içinde örnek bir konumda oldugunu belirten Baskan Uysal, ihaleye 9 bankanin teklif vermesinin bunun en önemli göstergesi oldugunu söyledi.
Baskan Uysal, “Son derece seffaf bir sekilde gerçeklestirilen ihale sürecinin sonunda ihaleyi sonuçlandirdik. Çalisma arkadaslarimiza hayirli olsun" dedi.
