Izmir'de Akrabalar Arasindaki Kavgada Pompali Tüfekle Ates Açildi Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde akraba oldugu ögrenilen ve çocuklarin tartismasi sonucu ailelerin de katildigi kavgada, pompali tüfekle açilan ates sonucu 1 kisi öldü, 5 kisi ise yaralandi.

Izmir'de Akrabalar Arasindaki Kavgada Pompali Tüfekle Ates Açildi Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali


Olay, dün aksam saat 19.30 siralarinda Örnekköy Mahallesi 7514 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Kadir Z. (21) esi Seda Z. ile kuzeni oldugu Demet Kaçan (29) arasinda çocuklar arasinda çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine eve giderek pompali tüfegi aldi. Balkona çikan Kadir Z. pompali tüfekle ates açmaya basladi.

Açilan ates sonucunda, Demet Kaçan, Serdar K.(35), Gamze K. (32) ve Niyazi G. vücutlarina isabet eden saçmalar sonucunda, Kadir Z. ile Sahin K. ise darp neticesinde yaralandi. Mahalleli tarafindan durum polis ve 112 Acil Saglik ekiplerine bildirildi.



Hastanede yasamini yitirdi, yakinlari sinir krizi geçirdi

Ihbar üzerine adrese çok sayida polis sevk edilirken, agir yaralanan Demet Kaçan ile Sahin K. adrese gelen saglik ekiplerince ambulansa alinarak özel bir hastaneye, diger yaralilar ise Çigli Bölge Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan Demet Kaçan, yapilan tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi. Diger yaralilarin ise tedavilerinin sürdügü ögrenildi. Hayatini kaybeden Demet Kaçan’in ise hastane önünde bekleyen yakinlari aci haberin ardindan sinir krizi geçirdi. Kaçan’in cansiz bedeni, savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Süpheli suç aleti ile birlikte gözaltina alindi

Öte yandan, ilçe ekiplerinin yani sira adrese sevk edilen çevik kuvvet polislerince de bölgede herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi adina genis güvenlik önlemleri alindi. Hastane bahçesinde de polis ekiplerince güvenlik önlemleri alinirken, suç aleti ile birlikte yakalanan Kadir Z. ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA