Adanalilar Ilki Gerçeklestirilen 'Akdeniz Gençlik Festivali'nde Egleniyor

Adana Türkiye Gastronomi Yeme Içme ve Eglence Isletmecileri Dernegi (TURIDER) tarafindan bu sene ilki gerçeklestirilen Akdeniz Gençlik Festivali ikinci gününde de coskuyla sürdü.

Adanalilar Ilki Gerçeklestirilen 'Akdeniz Gençlik Festivali'nde Egleniyor


Adana’da eski baraj kapaklari Mimar Sinan Açik Hava Tiyatrosu yaninda 1 Ekim’de baslayan frstivalde gençler gönüllerince eglenerek konserlerin tadini çikardi.

Ikinci gününde de birçok etkinligin yapildigi festival alaninda Ezgi Pekel, Mary Jane, Necati ve Saykolar, Patron, Gripin, Mor ve Ötesi sahne aldi.

Geleneksel hale gelmesi planlanan Akdeniz Gençlik Festivali, 4 Ekim gecesinde sahne alacak Adanali ünlü sanatçi Haluk Levent ve Rus Kizilordu Korosu konseri ile sona erecek.

Adana TURIDER Yönetim Kurulu Baskani Feridun Özkan, konsere olan ilgiden gurur duyduklarini belirterek "Adanamiza ve gençlerimize böyle bir ortam sundugumuz için çok mutluyuz. Festivale ilgi oldukça yogun oldu. Bu sene ilkini gerçeklestirdigimiz festivali her sene daha coskulu ve eksiklerimizi tamamlayarak devam ettirecegiz. Böylece bölgemizin ilk geleneksel gençlik festivaline de imza atmis olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA