Kütahya'da PTT'nin 181. Kurulus Yil Dönümü Kutlandi

Kütahya'da PTT'de islem yaptiran 181. müsteri Ali Osman Gülmez’e, kurumun kurulus yil dönümü olmasi nedeniyle çesitli hediyeler takdim edildi.

PTT Kütahya Basmüdürü Ramazan Özdogru, kurumun 181 kurulus yil dönümü nedeniye düzenlenen törende yaptigi konusmada, Türkiye'nin en köklü kuruluslarindan biri olan PTT A.S'nin, bu yil 181. yasini kutladigini söyledi.

PTT’nin yaklasik 2 asirdir geçmis ile gelecek arasinda köprü kurdugunu belirten Özdogru, sunlari kaydetti:

“PTT olarak teknolojik yatirimlarimizla çok çesitli hizmetlerimizi artirmak için çalismaktayiz. Türkiye’nin en köklü kurulusu bugün PTT is yerlerimizde, kargo, lojistik, e-ticaret, PTT Bank ve sigortacilik hizmetlerini yapmakta ve Türkiye’nin en ücra köselerine kadar bu hizmetleri götürmekteyiz. Kütahya’mizda da ayni sekilde 11 merkez müdürlügümüzde, il dagitim müdürlügümüzde, 14 PTT subemizde, 18 PTT acentemizle toplam 44 is yerimizde bu hizmetlerimizi en ücra köseye kadar vatandasimizin ayagina götürmekteyiz."

Özdogru, yaptiklari çalismalarla her geçen gün müsterilerin ve çalisanlarin refahini korumayi amaçladiklarini, 2023 yili hedeflerine de saglam adimlarla yürüdüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA