Sakarya'da Ilginç Olay Açiklamasi Alkollü Sekilde Çaldigi Kamyonla Sehri Savas Alanina Çevirdi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde alkol aldiktan sonra çaldigi kamyon ile 10’dan fazla araca çarparak, yol kenarindaki agaçlari da deviren sahis sehir merkezini savas alanina çevirdi. Çaldigi kamyon ile yaklasik 5 kilometre boyunca ilerleyen sahis, polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.

Sakarya'da Ilginç Olay Açiklamasi Alkollü Sekilde Çaldigi Kamyonla Sehri Savas Alanina Çevirdi
Ilginç olay, Sakarya’nin Adapazari ilçesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, alkol aldiklari ögrenilen iki sahis, bir kurumun park halindeki kamyonu ile hafif ticari aracini çalmak istedi. Park halindeki kamyon ile hafif ticari araci çalan sahislar demir kapiya dogru ilerledi. Kamyonu çalarak demir kapiyi deviren sahis, sehir merkezini adeta savas alanina çevirdi. Çaldigi kamyon ile yaklasik 5 kilometre boyunca ilerledigi esnada cadde üzerinde bulunan agaçlari da deviren ve istikametindeki 10’dan fazla araca çarparak zarar veren sahis, Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan kavsakta polis ekiplerince durdurularak yakalandi. Sehir merkezinde adeta terör estiren sahis gözaltina alinirken, çalmak istedigi hafif ticari araç ile demir kapi üzerinde asili kalan süpheli ise olay yerinden kaçarak kayiplara karisti. Polis ekipleri konu ile ilgili genis çapli sorusturma baslatti.

Otomobili hasar gören vatandas yasadigi korku dolu anlari anlatti

Öte yandan, Kocaeli’nden, cemiyet için Sakarya’ya geldigi ögrenilen ve çocuklarini almak için yol kenarina otomobili ile yanastigi esnada kamyonun çarptigi araç sürücüsü Servet Ak, “Park yerine yaklasarak durakladigim sirada dörtlülerimi yaktim ve beklerken arkadan sari bir kamyonun aracima çarptigini gördüm. Aynadan gördüm durdu, hafif geri çekildi, yan tarafta polisler vardi onu gördüm. Daha sonrasinda araç, hiçbir sey olmamis gibi otomobilime sürterek ilerledi ve kaçti gitti. Araçta yalnizdim, çocuklar kaldirimdaydi onlari almak için kenari yaklastim ve bir süre durduktan sonra kamyon geldi. Fren sesi duydum ve sonrasinda otomobilime çarpti” dedi.

Kaynak: İHA