Sakarya'da Çaldigi Kamyonla Araçlara Zarar Veren Süpheli Gözaltina Alindi

Sakarya'da bir kurumun park halindeki kamyonunu çalarak araçlara zarar veren süpheli yakalandi.

Alinan bilgiye göre, Adapazari ilçesi Mithatpasa Caddesi'ndeki bir kurum otoparkina gelen iki süpheli, park halindeki kamyon ile hafif ticari araci gasbederek demir kapiya yöneldi.

Demir kapiyi kamyonla yikarak geçen süphelilerden birisi, yaklasik 5 kilometre boyunca sehrin çesitli yerlerinde agaçlara ve park halindeki araçlara çarparak ilerledi.

Süpheli, polis ekiplerince Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'ndeki kavsakta yakalanarak gözaltina alindi.

Otoparktan çikmaya çalistigi sirada hafif ticari araçla demir kapida asili kalan diger süpheli, olay yerinden kaçti.

Ekipler, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

- "Otomobilime sürterek ilerledi ve kaçti gitti"

Kamyonun çarptigi araçlardan 41 AAR 304 plakali otomobil sürücüsü Servet Ak, gazetecilere yaptigi açiklamada, Semerciler Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde çocuklarini almak için araciyla park halinde bekledigini söyledi.

Bir cemiyete katilmak üzere Kocaeli'nden Sakarya'ya geldigini anlatan Ak, "Park yerine yaklasarak durakladigim sirada dörtlülerimi yaktim ve beklerken arkadan sari bir kamyonun aracima çarptigini gördüm. Aynadan gördüm durdu, hafif geri çekildi, yan tarafta polisler vardi onu gördüm. Daha sonrasinda araç, hiçbir sey olmamis gibi otomobilime sürterek ilerledi ve kaçti gitti. Fren sesi duydum ve sonrasinda otomobilime çarpti."

Kaynak: AA