Koyun Yüklü Kamyon Devrildi Açiklamasi Baba Ve Oglu Hayatini Kaybetti

Antalya’nin Gündogmus ilçesinde koyun yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada baba ve oglu ölürken, anne agir yaralandi.

Koyun Yüklü Kamyon Devrildi Açiklamasi Baba Ve Oglu Hayatini Kaybetti
Kaza, Gündogmus ilçesi Güneycik Mahallesi’nde saat 18.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gündogmus’tan Manavgat-Akseki Karayolu istikametine seyir halindeki Mehmet Yildirim’in kullandigi 07 NOD 29 plakali FIAT 50 NC koyun tasiyan kamyon, Güneycik Mahallesi Gindira mevkiinde Manavgat-Akseki Karayoluna 2 kilometre mesafede kontrolden çikip önce bariyerlere ardindan da beton istinat duvarina çarptiktan sonra takla atti.

Kamyonun hurdaya döndügü kazada araç sürücüsü Mehmet Yildirim (41) olay yerinde yasamini yitirirken, esi Hatice Yildirim ile 7 yasindaki oglu Murat Dogan Yildirim 112 saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi müdahalenin ardindan ambulansla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldirildi. Manavgat Devlet Hastanesine kaldirilan Murat Dogan yildirim yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Kazada kamyonun kasasinda bulunan ve kaza sirasinda etrafa saçilan onlarca koyun telef olurken, kazadan kurtulan koyunlar ise ormanlik alanda kayboldu.

“Beraber koyun yükleyip yola çiktik”

Mehmet Yildirimla beraber koyun yükleyip birlikte iki ayri araçla yola çikan Kemal Özkan, “Gündogmus Kayabükü Mahallesi Kurugöl Yaylasi’ndaki koyunlarimi 2 kamyona yükleyerek birlikte yola çiktik. Gündogmus’a kadar beraber geldik. Gündogmus’ta ben önce gidip koyun yatagini hazirlamak için hizlandim. Manavgat Taskesigi Mahallesi’ndeki yataga varip koyunlari indirmeme ragmen Mehmet gelmedi. Biraz sonra telefon geldi ve kaza yaptigini ögrendim” dedi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA