Nazilli Belediyesi, Yagmur Ve Firtinadan Zarar Gören Bölgeleri Tespit Etti

Nazilli Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler, geçtigimiz Sali günü ilçe genelinde görülen yogun yagislar ve firtina nedeniyle zarar gören noktalari tespit ederek, insan yogunlugunun fazla oldugu bölgelerde drone ile havadan gözlem yapti.

Nazilli Belediyesi, Yagmur Ve Firtinadan Zarar Gören Bölgeleri Tespit Etti
Nazilli Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri yogun yagislar ve firtina nedeniyle hasar gören ve insan yogunlugunun fazla oldugu çarsi bölgesinde hasar tespit çalismasi yapti.

Drone destekli çalismalarda, Kafeler Sokagi, Uzun Çarsi, Belediye Meydani, Hürriyet Caddesi ve Ordu Caddesi’nde havadan gözlem yapilarak riskli bölgeler tespit edildi.

Can ve mal kaybina sebep olabilecek bölgelerle ilgili çalisma baslatan ekipler, vatandaslari olasi yagislara karsi tedbirli olmalari noktasinda uyardi.

Nazilli Belediyesi olarak afetlere karsi tüm birimlerle teyakkuzda olduklarini dile getiren Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Ekiplerimiz yogun yagislar öncesinde, firtina aninda ve sonrasinda gerekli tüm çalismalari gerçeklestiriyor. Beklenilenin çok üzerinde siddetli firtina, beraberinde yagmur ve dolu yagisi gerçeklesti. Mevsimsel degisikliklerin ve küresel isinmanin neticesinde maalesef bu tür siddetli afet olaylarini yasiyoruz. Bir kez daha tüm hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA