Intihar Edecegini Söyleyen Vatandas Arkadasinin Evinde Uyurken Bulundu

Balikesir’in Bandirma ilçesinde ailesi ile telefonda yasadigi tartisma sonunda intihar edecegini söyleyen vatandas için Bandirma adeta seferber oldu. Her yerde aranan vatandas 3 saat sonra arkadasinin evinde uyurken bulundu.

Intihar Edecegini Söyleyen Vatandas Arkadasinin Evinde Uyurken Bulundu


Balikesir’in Bandirma ilçesinde gece saatlerinde ilginç bir olay yasandi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman U. (45) isimli sahis, sahilde ailesiyle yaptigi görüntülü telefon görüsmesinde denize atlayarak intihar edecegini söyledi.

Telefon görüsmesinin ardindan ailesi durumu Emniyet Müdürlügüne bildirdi. Gelen ihbar sonrasinda Emniyet güçleri, sahil güvenlik ekipleri, 911 Arama Kurtarma ekipleri ve Balikesir Büyüksehir Belediyesi Bandirma itfaiye ekipleri intihar eden sahsi aramaya basladi.

Kayip sahis Bandirma kordonda yaklasik 3 saat arandi. Yapilan aramalarda intihar ettigi sanilan Abdurrahman U. bulunamadi. Gerçek 3 saat sonra açiga çikti. Sahsin bir evde oldugu ihbarini alan Emniyet ekipleri intihar ettigi sanilan Abdurrahman U.’yu arkadasinin evinde uyurken buldu. Bu arada aramalar sirasinda Bandirma Limanina giris çikislar durduruldu. Istanbul’dan kalkan 19:00 feribotu Bandirma açiklarinda bekletildi. Feribot 3 saat sonra feribot iskeleye yanasarak yolculari birakti. Yük gemileri ve Ro - Ro gemisi de 3 sonra limana giris yapti. Yasanan olay hakkinda bilgi veren 911 Arama Kurtarma Dernegi Baskani Mustafa Gürsoy, " Aksam saat 21:00 siralari Emniyete gelen bir üzerine sahilde bir sahsin intihar ettigi ihbari sonucu buraya geldik. 3 saat arama yaptik sonuç alamadik. Daha sonra Abdurrahman Ugey isimli sahsin arkadasinin evinde bulundugu söylendi. Sahis arkadasinin evinde uyurken bulunmus. Bu sürede feribot bandirma açiklarinda bekledi. Yük gemileri ve Ro - Ro gemileri limana giris yapamadi. Bizde sahis bulununca olay yerinden ayriliyoruz " diye konustu.



Arkadasinin evinde bulunan Abdurrahman U.’nun Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürüldügü ögrenildi.
Kaynak: İHA