Arkadasini Biçakla Öldürdügü Iddia Edilen Zanli Tutuklandi

Izmir’in Konak ilçesinde alkol içtikleri öne sürülen arkadas grubu arasinda çikan biçakli kavgada ölen gencin cinayet zanlisi çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Arkadasini Biçakla Öldürdügü Iddia Edilen Zanli Tutuklandi


Olay, dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi Cumhuriyet Bulvari üzerinde bulunan 8 katli binada meydana geldi. Iddiaya göre, binanin 7. katindaki dairede bir araya gelen arkadas grubu alkol içmeye basladi.

Alkol alan gençler arasinda bir süre sonra tartisma çikti. Çikan tartismada Baran Saribacak (23) gögüs ve boyun kismindan biçaklanarak yaralandi. Saribacak kanlar içerisinde kalirken, arkadaslari tarafindan adrese taksi çagirildi. Yarali genç, adrese gelen taksi ile Alsancak Nevvar Salih Isgören Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen Baran Saribacak hayatini kaybetti.

Tutuklandi

Öte yandan, polis ekiplerince daire içerisinde incelemelerde bulunulurken, Saribacak’i taksi ile hastaneye getiren 2 arkadasi gözaltina alindi. Emniyete götürülen süpheliler ifadelerinde olayi H.A.’nin gerçeklestirdigini ileri sürdü. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, H.A.’yi düzenledikleri operasyon ile yakaladi. Baran Saribacak’i hastaneye getiren ve gözaltina alinan 2 arkadasi emniyetteki ifadelerin ardindan serbest kalirken, H.A. ise çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kaynak: İHA