Kasa Hırsızlarından Gazetecilere İlginç Çıkış Açıklaması 'Beraber Mi Yaptık?'
İçel’de farklı tarihlerde girdikleri iş yerlerindeki kasaları açarak, içindeki para ve ziynet eşyalarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2’si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan, H.K. ve M.D. tutuklanırken, 2 kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Emniyet çıkışı gazetecilerin "hırsızlık yaptınız mı" sorusuna "beraber mi yaptık" diyen şüphelilerden biri, haklarındaki iddianın "iftira" olduğunu savundu.
Öte yandan H.K. ve M.D.’nin bir iş yerinden yaptıkları hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, bekçi bulunan bir iş yerine giren 2 hırsız, rahat bir şekilde iş yerinde gezerken, tanınmamak için de yüzlerine maske taktıkları görülüyor. Yaklaşık 1 saat boyunca iş yerinde kalan 2 şüpheli, işlerini bitirdikten sonra yine rahat bir şekilde iş yerinden ayrılıyorlar.
