Başkan Tütüncü, Sağlık Tırını Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10 bin kişiye sağlık taraması yapma hedefiyle yola çıkan sağlık tırını ziyaret etti.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sağlık tırının mahallelerde gerçekleştirdiği göz taramaları devam ediyor. Hekim, hemşire ve sağlık teknisyeninin yer aldığı tırın bu seferki durağı Çamlıbel Mahallesi oldu.

Sağlık tırını ziyaret eden Başkan Tütüncü, burada yaptığı açılmada, Belediye Sağlık Merkezinin evde sağlık hizmetleri ve okullarda gerçekleştirdikleri hizmetleri hatırlattı ve sınırsız bir sağlık hizmeti anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.

Koruyucu sağlık hizmeti kapsamında geçen sezon 31 mahallede 5 bin 589 ilçe sakininin ücretsiz göz taramasından geçirildiğini hatırlatan Tütüncü, tedaviye ihtiyacı olan 772 kişinin de tam teşekküllü hastanelere yönlendirildiğini belirtti.

İçinde 10 farklı polikliniğin yer aldığı Belediye Sağlık Merkezinde göz polikliniğinin de olduğunu belirten Tütüncü, mahallelerdeki taramalara yetişemeyenlerin buradan da ücretsiz olarak hizmet alabileceğini bildirdi.

Kaynak: AA