Kaymakam Demir Kadın Giysi Dikim Kursunu Ziyaret Etti

Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kadın giysileri dikim kursunu ziyaret etti.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Batur ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş ile kursu ziyaret eden Demir, burada kurs öğreticisi Mehtap Fatma Usta’dan kursla ilgili bilgi aldı.

Açılan halk eğitim merkezi kursları ile halkın dahil edildiğini ifade eden Kaymakam Demir, 'Yaptığınız bu ürünler bir çok ünlü mağazalarda satılan ürünlere neredeyse denk. Ben ellerinize sağlık diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yapılan bu çalışmalar aynı zamanda kursiyerlerin ev ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır.' diye konuştu.

Usta öğretici Mehtap Fatma Usta, kursta 17 bayan kursiyerin bulunduğunu anımsatarak, 'Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan bu kursumuzda kadın giysi dikimi, düz etek, dar etek, kadın pantolonu gibi çok çeşitli giysi dikiyoruz. 'Kendi Giysini Kendin Dik' sloganıyla kursumuza devam etmekteyiz. Kursumuz, 12 Haziran'a kadar sürecek.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA