AK Parti'li Bostan'dan 'Demokrasi Nöbeti' Tutan Vatandaşa Teşekkür
AK Parti İçel İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda 27 gün boyunca ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan vatandaşlara teşekkür etti.

Nöbetlerde kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Bostan, darbe girişimin milletin sokaklara inmesi ve 27 gündür meydanlarda her gece nöbet tutması ile önlendiğini kaydetti.
Bostan, bu süreçte Türk milletinin tarih yazdığını ve tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğini ifade etti.
Devlet yapılanmasına ve milli iradeye yapılan bu tür hain eylemlerin bir daha yaşanmaması temennisinde de bulunan Bostan, “27 gündür halkımız ile birlikte meydanlardayız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Demokrasi Nöbetlerine ara verdik. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, Cumhuriyet Meydanı’ndan bir an olsun ayrılmayarak demokrasisine, devletine ve bayrağına sahip çıkan tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Demokrasi Nöbetlerinin tamamen bitmediği de dile getiren Bostan, “Millet olarak uçurumun kenarından döndük. Ancak bilinmelidir ki, bu millet, olası tehlikenin devam etmesi halinde ilk günkü heyecan ve sahip çıkma ruhu ile yeniden meydanlara, sokaklara inmek için hazır beklemekte” ifadelerini kullandı.
