Melikgazi Belediyesi Sporu Mahallelere Taşıdı
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın başlattığı "Seyirci değil sporcu yetiştiriyoruz" etkinliği Melikgazi’nin mahallerine yayıldı. Vatandaşların uzman eğitmenler gözetiminde bilinçli bir şekilde spor yapmalarını hedefleyen etkinlik çerçevesinde 81 mahallede yer alan büyük ölçekli parklar, 58 açık alan fitnes alanı, 135 açık alan basketbol ve futbol sahası, 14 kapalı spor sahası, 2 yüzme havuzu ile 84 okul sahası ve 6 okul kapalı spor salonunda Melikgazililer spor yapmaktadır.

Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte vatandaşların, üzerinde spor hareketlerini yapacakları spor aletleri her gün bakım ve onarımdan geçirilmektedir.
Erken saatler olmasına rağmen 2 saatlik spor etkinliğine katılan vatandaşları Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç ve daire müdürleri de yalnız bırakmamaktadırlar.
Melikgazi Belediye Başkan Büyükkılıç, sporun bilinçli şekilde yapılmaması halinde yaralanmalardan hayati tehlikeye varan olumsuzluklara yol açabileceğinin altını çizerek sporun uzman eğitmenlerin eşliğinde yapılması halinde özellikle belirli bir yaşın üstündeki vatandaşlar için daha faydalı olacağını söyledi.
