Yılın Kültür Sanat Ödülü Neşet Ertaş Sanat Ve Gösteri Merkezi'nin Oldu

Keçiören Belediyesi’nin gözde sanat merkezi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Haber Ankara Medya 3. Yıl Ödül Töreninde Yılın Kültür Sanat Projesi ödülünün sahibi oldu.

Yılın Kültür Sanat Ödülü Neşet Ertaş Sanat Ve Gösteri Merkezi'nin Oldu
Haber Ankara’nın gelenekselleşen ödül töreninde kültür sanat kategorisinde ödülün sahibi Keçiören Belediyesi’nin 2014’te hizmete açtığı Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi oldu. Siyaset, sanat, iş ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı ve yaklaşık 20 kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın bozkırın tezenesi Neşet Ertaş’ın adını verdiği Merkez ödüllendirildi.

Mimari yapısıyla Keçiören’e farklılık katan Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Ankara’nın simgelerinden biri olma yolunda 2 yıldır hizmet veriyor. Toplam 7 bin 600 metrekare alana kurulu Merkez, 800 kişilik kongre salonu ile Keçiören’de yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yaparken renkli ve ihtişamlı görünümü, özgün mimarisi ile de dikkat çekiyor.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nin Keçiören’deki etkinliklerin adresi olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Haber Ankara’ya çok teşekkür ediyorum. Biz Keçiören’i kültürün başkenti yapma iddiasındayız. Bu nedenle kültür sanat kategorisinde ödüllendirilmek ayrı bir mutluluk verdi bize. Ahde vefa anlayışımızın bir gereği olarak büyük usta Neşet Ertaş’ın adını taşıyan Merkezimiz bu ödülle bir kez daha taçlandırılmış oldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA