İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin 31 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama!
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama!
Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nin girişinde ve otoparkta üç ayrı patlama meydana geldi.

Adalet Bakanı Bozdağ ''Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre, bana en son ulaşan rakama göre, 31 civarında ölü var. Bunların kimlikleri henüz tespit edilmiş değil. Yaralı sayısı da 147 olarak bana intikal etti.' dedi.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı yaralıları hastanelere sevk etti.

Uçaklarda bekleyen yolcular tahliye edildi.

3 CANLI BOMBA

İstanbul Valisi Vasip Şahin bombalı saldırının yaşandığı Atatürk Havalimanı'nda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, 'Bugün Atatürk Havalimanı Dışhatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetmiş, 60'a yakın yaralı hastaneye intikal etmiştir. Yaralıların tedavisi devam etmektedir. Detaylı inceleme sürdürülmekte olup gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Yolcu giriş ve çıkışları hızla normale döndürülmekte olup, kısa zamanda planlı uçuşları başlanacaktır' ifadelerini kullandı.