Yozgat Belediyesinin Mahalle İftarları

Yozgat Belediyesi, ''Gönül Sofrasında Buluşalım'' mahalle iftarları programı kapsamında Divanlıoğlu Mahallesi'nde iftar verdi.

Yozgat Belediyesinin ''Gönül Sofrasında Buluşalım'' sloganıyla başlattığı mahalle iftarları programları kapsamında Divanlıoğlu Mahallesi'nde iftar verildi.

Mahalledeki iftara Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur ve Divanlıoğlu Mahallesi sakinleri katıldı.

Vali Yurtnaç, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Yozgat’a geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olmaya çalıştığını söyledi.

Halkın arasında olmanın kendilerine zenginlik katacağını ifade eden Yurtnaç, ''Divanlıoğlu mahallesinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. 10 gündür Yozgat’tayım. İnşallah bundan sonra hep birlikte çalışacağız. İnanıyorum ki bundan sonra hep birlikte Yozgat’ın geleceği için bir ve beraber olacağız. Kapımız her zaman sizlere açık olacak. Sizlerle sevineceğiz, sizlerle üzüleceğiz.' diye konuştu.

Eğitime verdikleri öneme değinen Vali Yurtnaç, ''Burada gençlerimizde var, çocuklarımızda var. Hedeflerimizden en önemlisi Yozgat’ta eğitim kalitesini artırmak olacak. O nedenle çocuklarımıza sahip çıkacağız. Belediyemizde, vilayetimizle hep birlikte bir ve bütün olarak sizlere hizmet etmenin gururunu yaşayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan ise, Ramazan ayı boyunca mahallelerde iftar sofrası kuracaklarını kaydetti.

Zengin fakir ayrımı yapmaksızın, toplumun tüm kesimlerinin aynı masada, yan yana oturarak, beraber iftar açtıklarını dile getiren Arslan, ''Bu sofra gönül sofrası, insanımızın gönlüne giden sofra. Her kesimden insanımızın olması temennimiz.' şeklinde konuştu.
Kaynak: AA