Afyonkarahisa'da Minibüsçü Esnafı İle Otobüs Firması Yetkilileri İftarda Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar’da, Afyon Ulaşım firması tarafından düzenlenen ve kent merkezindeki minibüs durak başkanlarının da katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik sağlandı.

Afyonkarahisa'da Minibüsçü Esnafı İle Otobüs Firması Yetkilileri İftarda Bir Araya Geldi
Düzenlenen iftar programına, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Üyesi Halil İbrahim Baykara, Afyon Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Veli Seyman, yönetim kurulu üyeleri ve minibüs durak başkanları ile basın mensupları katıldı.

Programda, duaların edilmesinin ardından Konuşan Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker “Bu toplantı Afyonumuzun durak başkanları ve duraklarımız için yapılmıştır Allah tüm esnafımıza kaza bela vermesin” dedi.

Afyon Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Veli Seyman ise, yaklaşık 1 yıldır ilimizde hizmet veren ve 350 ortağı bulunan Afyon Ulaşım firmasının, taşımacılık sektöründeki olumsuzluklara rağmen kaliteli hizmet vermek adına mücadele ettiğini kaydetti.

Seyman, “Hedefimiz tüm Türkiye’ye örnek bir firma olmaktır. Bu anlamda da bizlere katkı veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir ise, belediye olarak hem minibüsçü, hem otobüs firması ve hemde halk adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek bu birlikteliğin çok büyük bir başarı olduğuna dikkat çekti. Birliktir, “Bizim belediye olarak, komisyon olarak niyetimiz uzun yıllardır buydu. Kavgalarla, gürültülerle ulusal gündeme düşen minibüs toplu taşımanın afyona yakışır bir hale gelmesiydi. Biz elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz komisyon olarak, sizler asıl bu işin figüranlarısınız. Dolayısıyla başta bu 350 kişiyi kutluyorum. Özveriyle çalışan Afyon Ulaşım yönetim kurulunu, durak başkanlarını kutluyorum. Asıl amaç şu; huzurlu, kavgasız, helalından rızık kazanmanız sizin. Buna gayret ettiniz, büyük bir ölçüde de bunu başardınız. Dolayısıyla kesenize Halil İbrahim bereketi versin. İnşallah bu birliktelik devam etsin 360 minibüs var 350 minibüs birleşmeye girmiş. Bu çok büyük bir başarı, Türkiye genelinde büyük başarı. Bu otobüs şirketi ne pahasına olursa olsun devam edecek, ayakta duracak ve bizde ayakta durası için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA