Vezirköprü'de Kültür Etkinlikleri

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde belediye tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuarı solistleri tarafından Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanat ve halk müziği konseri verildi.

Vezirköprü'de Kültür Etkinlikleri
Müzik ziyafeti çekilen konsere Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yener Aksoy, kurum ve kuruluşların amirleri ve vatandaşlar katıldı.

28 kişilik bir ekipten oluşan halk ve sanat müziği solistleri yaklaşık 35.yılını geride bırakan Samsun Büyükşehir Konservatuarı Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu solistleri tarafından, 16 parçayla her ay bir ilçede konser vereceği belirtildi.

Konser sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı "Ben kendi adıma çok eğlendim sizlerin de eğlendiğini düşünüyorum. Sizler adına bu güzel saz ekibine ve solist arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ve Kültür Müdürü Sayın Necmi Çamaş’a çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA