AK Parti Muğla Milletvekilleri Özyer Ve Öztürk, Bodrum'da

AK Parti Muğla milletvekili Özyer: 'Bugün yaşadığımız sıkıntılı günlerle vereceğimiz en güzel cevap, birlik ve beraberlik içerisinde olmak, daha çok çalışmak ve üretim fonksiyonlarımızı artırmak'.

AK Parti Muğla milletvekili Hasan Özyer, yaşanan sıkıntılı günlerde verilecek en güzel cevabın, birlik, beraberlik içinde olmak ve çok çalışmak olduğunu söyledi.

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Bodrum ilçesine gelen AK Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Son dönemde yaşanan terör saldırılarına değinen Hasan Özyer, yaşanan sıkıntılı günlerde verilecek en güzel cevabın, birlik, beraberlik içerisinde olmak, daha çok çalışmak ve üretim fonksiyonlarını artırmak olduğunu kaydetti.

Terör örgütüne yapılan operasyonlarda suçlu ile sivil halkın ayırt edilmesi için çok hassasiyetle hareket edildiğini belirten Özyer, 'Onun için belki biraz süre uzuyor, ama sonunda mutlaka istikrar ve güvenlik sağlanacaktır. Devletin kurulma sebebi insanların mal ve can güvenliğini korumaktır. Devletimiz ve hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor.' diye konuştu.

Rusya'da yaşanan kriz nedeniyle Rus turist sayısında ciddi bir azalma meydana geldiğini, zor dönemden geçen turizm sektörüne destek için hükümet tarafından bir paket açıklandığını anlatan Özyer, 'Onun dışında bakanlığımız ciddi tanıtım atağına geçti. Belli bir kaybımız olacak, amacımız bu kaybı en düşük seviyeye indirmek. Avrupa'da çok ciddi bir rezervasyon kaybı yok. En az zararla atlatırız bu yılı.' dedi.

Milletvekili Nihat Öztürk de TOKİ'nin yaptığı konutlara değinerek AK Parti iktidarları dönemin TOKİ'nin milletin umudu olduğunu ifade etti. Toplu konut projelerini özellikle ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar için önemsediklerini belirten Öztürk, 'Evin hayalini bile kuramayan Bodrum'daki dar gelirli vatandaşlarımız için toplu konutlar yapıyoruz. İnatla diyorlar ki 'Yaptırmayacağız.' Niye? Bu sosyal bir proje. Biz hiçbir yerin özelliğini, siluetini bozmadan yapıyoruz.' dedi.
Kaynak: AA