ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan Açıklaması

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, "Ankara Kızılay’da, Güven Park yakınlarındaki Atatürk Bulvarı’nda akşam saatlerinde bombalı bir saldırı meydana geldiğini, patlamada ölü ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Zaman birlik olma zamanı" dedi.

ASKON Kayseri Şube Başkanı Özcan, "Milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Barış ve kardeşliğe yapılan bu saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Tüm siyasilerimizin yaşanan bu olay karşısında kayıtsız şartsız devletimizin yanında olması gerekmektedir. Zaman birlik olma zamanıdır. Terörizmi şiddetle kınıyor, teröre karşı en sert ve en hızlı bir şekilde mücadele edilmesinin, terörün kökünün kazılmasının gerekli olduğunu düşünüyoruz.

ASKON olarak, Yaşanan bu terör olayını lanetleyerek bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Ankara’daki haince, kalleşçe terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."
Kaynak: İHA