Bozyazı'da Cinsel İstismar Ve Yaralama İddiası

İçel’in Bozyazı ilçesinde, iki kadını bıçakla yaraladığı ve küçük yaştaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tekeli Mahallesi’nde bir eve giren kimliği belirsiz bir kişi, evde bulunan küçük bir kıza cinsel istismarda bulunduktan sonra kaçtı. Ailenin olayı jandarmaya bildirmesiyle bölgede arama çalışmasına başlanırken, olaydan yaklaşık 1 saat sonra Gözce Mahallesi’nde başka bir eve giren şüpheli, kendisini fark eden Ü.Y.’yi (40) kalçasından, annesi M.S.’yi de (76) boğazını keserek yaraladı. Yaralı anne-kız, Anamur Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Her iki olayı da aynı kişinin gerçekleştirdiğini belirleyen Bozyazı Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur ve Aydıncık İlçe Jandarma Komutanlıklarının da katılmasıyla ilçedeki yolları kapatarak arama çalışması yaptı. Gözce Mahallesi’ndeki yazlık evlerin bulunduğu alanda yapılan aramada, kapısı kırılmış olan bir evin tavan arasında saklanan O.K. (23) yakalanarak gözaltına alındı.

Her iki olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan ve 15 suç kaydı bulunan zanlı, ifadesinin ardından ’cinsel istismar, cinayete teşebbüs ve konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlamalarıyla Anamur Adliyesi’ne sevk edildi.
Kaynak: İHA