Bilecik'te Kayıp Şahıs

Şeyh Edebali türbesi yerleşkesinde bulunan Orhangazi Camisi'nde bir kişiye ait cüzdan içerisinde şüpheli not bulunması üzerine polis ve arama kurtarma ekipleri harekete geçti

Bilecik Şeyh Edebali türbesi yerleşkesinde bulunan Orhangazi Cami'nde bir kişiye ait cüzdan içerisinde şüpheli not bulunması üzerine polis ve arama kurtarma ekipleri harekete geçti.

Alınan bilgiye göre, yerleşke içerisinde bulunan Orhangazi Cami'ne namaz kılmaya gelen vatandaşlar, buldukları cüzdanı cami görevlisine teslim etti.

Sahibinin belirlenmesi için cüzdanı kontrol eden yetkililer içerisinde, "Ben aileme layık olamadım. Uzaklara gidiyorum. Çocuklarımı emanet ediyorum" notu buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Ahmet K'nın bulunması için bölgede arama yaptı.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, Hamsu Vadisi ile Şehir Mezarlığı bölgesinde arama çalışmalarını sürdüren AFAD, UMKE ve NAK ile emniyet ekipleri Ahmet K'nın izine rastlayamadı.

Ekipler, bölgede yapılan aramada, Ahmet K'nın ısınmak için yaktığı ateş ve ayak izlerini takip ederek, Bilecik-Bozüyük karayoluna çıktığını tespit etti.

Ahmet K'nın bulunması için arama çalışmalar sürüyor.
Kaynak: AA