Baba Sahnede Anne Doğumhanede

Samsun'da müzisyen olan Samet Kayhan, yılbaşı eğlencesi nedeniyle sahnede iken eşi Ceren Kayhan yılın ilk bebeğini dünyaya getirdi

Müzisyen olan Samet Kayhan, yılbaşı eğlencesi nedeniyle sahnede iken eşi Ceren Kayhan (29) yılın ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Yeni yılın ilk dakikalarında Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde saat 00.12’de gerçekleştirilen doğum ile Samet-Ceren Kayhan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğin adı "Sıraç" oldu.

Hastanenin doğumhane bölümünün önünde bekleyen yakınları, bebeğin dünyaya geldiğini duyunca sevinç gözyaşları döktü.

Müzisyen olan ve yılbaşı eğlencesi nedeniyle bir eğlence merkezinde sahne alan baba Samet Kayhan, çocuğunun dünyaya geldiğini göremedi.

Çok mutlu olduğunu ancak eşinin yanında olamadığı için üzgün olduğunu ifade eden baba Kayhan, "Çocuğumuzun yılbaşında olmasını çok arzu etmiyorduk. Çünkü yılbaşında çalışmam gerekiyordu. 1 haftadır eşimin sancıları vardı, hastaneye gidip geliyorduk. Bende yılbaşı olmadan doğumun olacağını tahmin ediyordum. Maalesef bugün ben işe geldikten sonra eşimin sancıları başlamış ve hastaneye gitmiş ve gece ikinci çocuğumuzu dünyaya getirdi. Biraz hüzün biraz sevinç var. İşimi bitirir bitirmez eşimin ve çocuğumun yanına gideceğim" dedi.

- Oğlunu muhabirin fotoğraf makinesinden gördü

Baba Kayhan, röportaj öncesi oğlunu henüz görmediğini söylemesi üzerine AA muhabiri İlyas Gün, çektiği fotoğrafları babaya gösterdi. Oğlunu ilk kez gören Kayhan, duygulu anlar yaşadı.

Anne Ceren Kayhan ise eşinin yanında olmasını isteğini ancak çalışmak zorunda olduğu için gelemediğini aktardı. Duygulanarak sevinç gözyaşları döken Anne Kayhan, eşinin sahnede olmasına rağmen telefonla sık sık görüştüklerini de belirtti.

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Gülizar Akçay, 2016 yılının ilk bebeğine çeyrek altın taktı.

Aileyi kutlayan Akçay,  "2016 yılının ilk bebeği saat 00.12 gibi dünyaya geldi. 3.5 kilo ağırlığındaki bebeğin sağlığı yerinde. Ailesine, vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Kaynak: AA