AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Tanıtımı

AK Parti'nin Gümüşhane Milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Milletvekili adayı Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın kamuoyuna tanıtılması amacıyla, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, yöneticiler ve partililer katıldı.

Çimen, burada yaptığı konuşmada, Akgül ve Pektaş'ı Gümüşhanelilere emanet ederek, "Bu davaya hizmet eden, inanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Esas olan hizmettir. Bu davaya inanmış insanlar olarak biz millete hizmet etmeye, onların emrine girmeye geldik" dedi.

Köse, ülkede istikrarın sürmesi, güçlü, mutlu ve ileri bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinin ayrı önemi olduğunu belirterek, "Seçimler, aziz milletimizin varlık ve bekası, dünya mazlumlarının selameti için büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle tüm teşkilatlar olarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde seçimlerde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Akgül, 7 Haziran'dan sonra ülkede yönetim oluşturulamadığını vurgulayarak, "Oyun büyük. Vatandaşlarımız da bu oyunu bozacak iradeye sahip. 1 Kasım'da oyunu bozacak olan sizlersiniz. Birileri düğmeye bastı, kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor. Birlik, beraberlik, kardeşliğimizi bozmaya çalıştılar" ifadelerini kullandı.

Pektaş ise her zaman Gümüşhane'nin hizmetinde, emrinde olduğunu anlatarak, "Bu topraklarda yaşayan bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenler var. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Gümüşhane'de 2-0, Türkiye'de yeniden iktidar için yeniden el ele, gönül gönüle, sevgi dolu yüreklerle koşacağız zafere" dedi.

Kaynak: AA