Selo'nun sivillerine bak!

Cici çocuk' Selahattin Demirtaş Avrupa'ya gitti. Türkiye'yi şikayet etti! "Sivilleri vuruyorlar" deyip NATO'dan yardım istedi! Ancak Selo'nun "sivilleri" Silopi'yi ateşe verdi!

Selo'nun sivillerine bak!
Selo'nun sivillerine bak!
Selahattin Demirtaş, saz çaldı. Aydın Doğan medyası tarafından parlatıldı. HDP için 'Türkiye partisi' imajı yaratıldı. Nişantaşı, Bebek ve Etiler seçimde oylarını HDP'ye attı. Selo ve ekibi, barajı aştı! Ancak Meclis'e giren HDP, terör örgütü PKK'nın kanlı saldırıları karşısında kayıtsız kaldı. Teröristler, askere polise haince saldırdı. Başta Demirtaş olmak üzere hiçbir HDP'li terör örgütünü kınamadı. Aksine kanlı eylemleri savunmaya kalktı!

ADİL OLMAYAN BİR SAVAŞMIŞ
Son olarak HDP'li Ertuğrul Kürkçü İngiliz devlet televizyonu BBC'ye çıktı. Spikerin ısrarlı sorusuna rağmen PKK'yı kınamadı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise Avrupa Birliği'ne mektup yazıp Türkiye'yi şikayet etti. Dün de Demirtaş Brüksel'den NATO'ya ayar vermeye kalkıştı. NATO'yu Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik Türk operasyonlarına karşı belirgin bir konum almaya çağırdı. Yaşananın 'adil olmayan ve dayanağı bulunmayan bir savaş olduğunu' açıkladı.


Selo'nun sivillerine bak!



Demirtaş başta olmak üzere HDP'liler onları 'sivil' olarak tanımladı. Ancak yüzü maskeli 'siviller' ellerine roketatar ve Kaleşnikof tüfek alıp güvenlik güçlerine saldırdı.

SÖZDE GENÇLİK YAPILANMASI
İşte Demirtaş Türkiye aleyhinde kampanya yürütürken elemanları da boş durmadı! Terör örgütü PKK'nın sözde gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi teröristler ilçe merkezinde hendek kazdı. Polis dün bu hendekleri kaldırmak için operasyon başlattı! Ancak yüzü maskeli teröristler uzun namlulu silah ve roketatarlarla polise saldırdı. Saldırıya karşılık veren polis ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. 3 terörist öldürülürken 2'si polis 7 kişi yaralandı. Olayların büyümesi üzerine ilçede bazı noktalarda jandarma özel harekât timleri konuşlandırdı. Vatandaşlar evlerine kapanırken, helikopterler ilçenin üzerinde keşif uçuşu yaptı.

Selo'nun sivillerine bak!

HENDEĞE DÜŞTÜLER
HDP'nin 'Barış çocukları' dediği teröristler Silopi sokaklarında hendek kazdı! Hendeklerin arkasına saklanıp güvenlik güçlerine saldırdı. 150 bin nüfuslu kentte saatlece süren çatışma yaşandı.

KINA GECESİNE BASKIN
Doğu ve Güneydoğu'dan dün yine terör haberleri geldi. PKK yandaşları birçok ilde güvenlik güçlerine saldırdı. Bunun üzerine operasyon başlatıldı.

Selo'nun sivillerine bak!

ŞIRNAK: Uludere'de teröristler önceki gece eş zamanlı olarak hükümet konağı, emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı binalarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Cizre ilçesinde düzenlenen izinsiz gösterilere müdahale eden polis ekiplerine roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

MARDİN: Nusaybin'de teröristler güvenlik güçlerinin girişini engellemek için bazı cadde ve sokaklara taşlarla barikat kurarak giriş çıkışlara kapattı. Zırhı araçlar ve kepçelerle mahalleye giren polis, hendekleri kaldırdı. Bu sırada polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Selahattin Demirtaş Brüksel'de Türkiye aleyhine kampanya başlattı. Selo'nun mesajını alan teröristler Şırnak'ın Silopi ilçesini savaş alanına çevirdi.

DİYARBAKIR: Yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan YDG-H'liler, bir evde yapılan kına gecesini bastı. Bismil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca 3 tır ateşe verildi. Merkez Bağlar ilçesinde düzenlenen terör örgütü operasyonunda da 7 kişi gözaltına alındı.

AĞRI: Doğubayazıt'ta yol kesen terör örgütü PKK üyeleri, 5 TIR'ı durdurup sürücülerini indirdikten sonra yaktı. Bölgeye giden güvenlik güçlerine de uzun namlu silahlarla saldıran teröristler kaçtı.

ANKARA: Jandarma ve polisin ortaklaşa düzenlediği operasyon kapsamında PKK/ KCK ve Türkiye Kominist ve İşçi Partisi (TKİP) terör örgütleri hedef alındı. 5 şüpheli yakalandı.

MUŞ: PKK'nın tren yoluna döşediği mayın Tatvan-Elazığ seferini yapan yük treninin Muş'tan geçişi sırasında patladı. 6 vagon zarar gördü.

ADIYAMAN: Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

BİNGÖL: Bingöl- Erzurum Karayolu'nda seyir halindeki Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı araca Ilıcalar mevkisinde roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıldı. Polisin karşılık verdiği saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

BATMAN: Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H'ye yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

VAN: Gevaş ilçesinde askeri araca düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı.

IĞDIR: Terör örgütü PKK adına örgütsel faaliyet yürüttüğü iddiasıyla 1 kişi tutuklandı.

SİİRT: PKK'nın gençlik yapılanması YDGH'ye yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

VAN: Çaldıran ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda İran plakalı yolcu otobüsündeki 4 kişi yaralandı.

KORNWESTHEİM: Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti'nin Kornwestheim kentinde bir grup terör örgütü üyesi, Avrupa Türk-İslam Birliğine (ATİB) bağlı Merkez Camisi'nin lokaline saldırı düzenledi. Lokalin camları kırıldı.