MHP'li Cemil Yıldırım Türk Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, MHP iktidarında hukukun üstünlüğünü her alanda tesis edeceklerini söyledi.

MHP'li Cemil Yıldırım Türk Açıklaması
MHP milletvekili adayı Cemil Yıldım, Türk mahalle sohbetinde gerçekleştirdiği açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidarımızda hukukun üstünlüğünü her alanda tesis edeceğiz. Demokratik standartları yükseltmek için her alanda çaba gösterecek, cumhuriyetin niteliklerini daima koruma yolunda hareket edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü için bugün olduğu gibi mücadele edecek, milli devleti baki kılmayı ebedi bir görev adledeceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin sorumluluk duygusunu her şeyin üzerinde tuttuğunu ifade eden milletvekili adayı Türk, "Milliyetçi Hareket, demokratik siyasi kültür uzlaşma ve siyasi ahlakı önde tutan önde tutan bir yönetim anlayışının yerleşmesinin de Türkiye’de öncüsü olacaktır. Tarihten, kültürden geçmişten ve inanç dünyamızdan feyz alarak insanlığa hizmeti yegane varoluş gayesi olarak görmekteyiz. ’Yaşa ve Yaşat’ anlayışını ise milliyetçilik anlayışımızın temel öğesi olarak görmekteyiz"" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA